SUMARI  

 

·          ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES, GRATIS!

Formació especialitzada subvencionada
MCSA de Microsoft – 100% Gratis!

 

Us recordem l’inici imminent d’un Curs tècnic oficial d’administració de sistemes Microsoft que, com a centre autoritzat IT Academy, oferim incloent l’accés al campus virtual del fabricant i el diploma acreditatiu oficial final de la marca.

Aquest és un curs valorat en 1.500,00€ que oferim de forma totalment gratuïta a tots els interessats (no descompta crèdit de Forcem).

Ens queden les últimes 4 places!!!

És una magnífica oportunitat per a actualitzar el currículum i obtenir l’acreditació oficial de Microsoft, que correspon a la carrera d’administrador de sistemes anomenada: MCSA en Windows Server 2003.

A més, i a banda del diploma acreditatiu, us podem oferir un 50% de descompte en el preu oficial de tots els exàmens de certificació, pel sol fet de fer el curs amb nosaltres.

Durada i dates

100 hores presencials

Intensiu, tots els divendres de 17 a 22 hores, del 29/01/2010 al 18/06/2010.

Inici immediat!!!

Lloc

Av. Europa 7-9, 08700 Igualada.

Objectius del curs

La certificació i el curs de preparació MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator) de Microsoft tenen com a objectiu capacitar l’alumne per a gestionar amb èxit els entorns de sistemes informàtics que usin el sistema operatiu Windows de Microsoft, així com per a solucionar tots els problemes i reptes que sorgeixin en aquests.

Adreçat a

Persones que vulguin millorar la seva situació laboral. Professionals del sector, responsables dels departaments d’informàtica i sistemes, estudiants de carreres d’enginyeria en telecomunicacions o administració de sistemes i interessats en la certificació oficial de Microsoft.

Continguts del curs

El curs de Ceina es composa dels mòduls oficials (MOC’s - Microsoft Official Curriculum) següents:

Mòdul 2617 (Microsoft MOC 2617)

Implementación y soporte técnico de Microsoft Windows XP Professional - Preparació per a l’examen 70-270: Installing, Configuring, and Administering Microsoft Windows XP Professional.

Mòdul 2146 (Microsoft MOC 2146)

Administración de un entorno Microsoft Windows Server 2003 - Preparació per a l’examen 70-290: Administración y mantenimiento de un entorno Microsoft Windows Server 2003

Mòdul 2179 (Microsoft MOC 2179)

Implementación de infraestructuras de redes en Microsoft Windows Server 2003: Hosts de redes - Preparació per a l’examen 70-291: Implementación, administración y mantenimiento de una infraestructura de red de Windows Server 2003

Mòdul 2184 (Microsoft MOC 2184)

Implementación, administración y mantenimiento de una infraestructura de red de Windows Server 2003: servicios de red - Preparació per a l’examen 70-291: Implementación, administración y mantenimiento de una infraestructura de red de Windows Server™ 2003

 

 

© 2009 per Ceina

Avís Legal i privacitat

Ceina
Av. Europa 7-9
08700 Igualada, Barcelona


 

Tel.: 902 10 19 10
www.ceina.com

Vostè es troba subscrit a una de les llistes de distribució (Comunitats) de Ceina (Esquemes informàtics, SL) i les seves dades ens han estat proporcionades per vostè mateix, per personal de la seva empresa o bé provenen de fonts públiques. D'acord amb el previst a la llei orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, així com d'expressar el seu desig de no voler rebre més informació a través d'aquest sistema. Si ho vol, remeti el missatge a general@ceina.com, indicant a l'assumpte el text "BAIXA". Si vostè no realitza aquesta acció, entendrem que vol seguir formant part de la nostra llista de correu.