OFERTES DE TREBALL

enviar un enllaç d´aquesta pàgina.versió per imprimir.

Oferta de treball en modalitat de pràctiques no laborals (remunerat), al nostre centre de treball d'Igualada:

Què busquem?

Persones treballadores en situació d’atur que compleixin tots els requisits següents: - Inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines de Treball. - Entre 18 i 25 anys. - Amb titulació universitària, de formació professional (grau mig o superior), o del mateix nivell que la titulació de formació professional que sigui corresponent als ensenyaments de formació professional, artístics o esportiu, o un certificat de professionalitat. - Amb menys de 3 mesos d’experiència laboral associada a la seva qualificació.

Què ha de fer el treballador/a?

Les persones en pràctiques obtindran coneixements sobre la plataforma informàtica de BPM AuraPortal, la qual permet analitzar, dissenyar i posar en producció processos de Nivell I de la nostra empresa. Aquest aprenentatge els servirà per aplicar-ho a qualsevol empresa en el seu futur laboral. Cal dir que la gestió de processos empresarials és un tipus de gestió molt nou que es preveu que creixi molt en els propers anys. Sota la direcció d'un equip d'analistes de processos empresarials, seran els encarregats de dur a terme el seu desenvolupament en fase de producció sobre la plataforma BPM AuraPortal per, posteriorment, ser validats i habilitats en l'entorn de producció real.

Requisits imprescindibles del perfil professional

Estar en possessió d'una titulació de la família d’Informàtica i Comunicacions.Ceina · Av. Europa 7-9, 08700, Igualada, Barcelona · 938050094
contactar · mapa web · crèdits · avís legal i privacitat ·  RSS