CURS DE DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS ANDROID PER A DISPOSITIUS MÒBILS (70 HORES)

enviar un enllaç d´aquesta pàgina.versió per imprimir.
INFORMÀTICA - PROGRAMACIÓ

Ceina Igualada
Av. Europa 7-9
08700 Igualada
Barcelona

MÉS INFORMACIÓ
 
Del 18/09/2017 al 21/11/2017
Dilluns, dimarts i dijous de 18:30 a 21:00 hores
Preu: 0€
OBSERVACIONS: Subvencionat (El curs és subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu)


Descripció :

Android és un sistema operatiu lliure orientat a dispositius mòbils o smart devices, com són els telèfons intel·ligents i les tablets. Va ser desenvolupat inicialment per Android Inc., una empresa comprada per Google al 2005. Actualment Android disposa d’una gran comunitat de desenvolupadors que escriuen aplicacions per a ampliar la funcionalitat dels dispositius.

Degut a les característiques del projecte i gràcies al programari lliure, el sistema operatiu Android ha anat guanyant terreny a altres sistemes per a mòbils i s’ha situat en segona posició dels sistemes més usats per usuaris i desenvolupadors. Degut a la seva gran demanda és important formar a professionals del sector de la mobilitat, concretament en el desenvolupament d’aplicacions mòbils d’última generació.

Aquest curs permetrà als alumnes adquirir les nocions necessàries per a desenvolupar aplicacions per a la plataforma lliure de dispositius mòbils Android. Un cop completada la formació disposaran d’una sòlida base sobre la que aprofundir en els temes més avançats.

Objectius :

Aquest curs té com a objectiu donar un enfoc teòric i pràctic de les característiques del sistema operatiu Android des del punt de vista del desenvolupador, així com de les possibilitats econòmiques del mercat de les aplicacions mòbils.

S’inclou una introducció a les tecnologies que formen Android i l’anàlisi de cada un dels seus components de forma separada i com interactuen entre ells per a desenvolupar aplicacions. Un cop l’assistent entengui els fonaments essencials d’Android, es mostra de quina forma les aplicacions es comuniquen amb l’usuari, a través de les interfícies gràfiques i les vistes.

Finalment es fa èmfasi en la importància de la seguretat, tant en el moment de desenvolupar les aplicacions com en executar-les. Per acabar, es mostren totes les alternatives de les que disposa un desenvolupador per aconseguir ingressos de les seves aplicacions mòbils en els diferents mercats existents.

Al final del curs, l’assistent haurà de tenir els coneixements necessaris per a desenvolupar aplicacions sobre Android, mantenir-ne d’existents, dominar un conjunt de bones pràctiques de desenvolupament, així com publicar aplicacions a Google Play per al seu ús o venda.

Temari

El temari, es troba adjunt en aquesta pàgina,

Horaris i dates:

Dilluns, dimarts i dijous, del 18 de setembre al 21 de novembre de 2017, de 18:30 a 21:00 hores

Preus

0 € , subvencionat ((El curs és subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu)

Inscripció

El límit per a formalitzar la inscripció és el 7 de setembre de 2017 . Grups reduïts i alta per rigorós ordre d’inscripció.

Certificació :

En acabar el present curs oficial, l’alumne estarà preparat per a realitzar l’examen Android Application Development (AND-401) al nostre centre.

Ceina · Av. Europa 7-9, 08700, Igualada, Barcelona · 938050094
contactar · mapa web · crèdits · avís legal i privacitat ·  RSS