ITIL - GESTIÓ DE SERVEIS TIC (24H)

enviar un enllaç d´aquesta pàgina.versió per imprimir.
GESTIÓ EMPRESARIAL - TECNOLOGIES

Ceina Igualada
Av. Europa 7-9
08700 Igualada (Barcelona)

MÉS INFORMACIÓ
DESCÀRREGA DE DOCUMENTS
Fitxer pdfTEMARI ITIL V.3
 
 
Del 22/09/2017 al 27/10/2017
Divendres, de 15 a 20h
Preu: 0€
OBSERVACIONS: Subvencionat


Descripció

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) resumeix un extens conjunt de procediments de gestió pensats per a ajudar a les empreses i organitzacions a aconseguir i millorar la qualitat i eficiència en les operacions TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació). Aquests procediments són independents del proveïdor i han estat desenvolupats per a servir com a guia que abasti totes les infraestructures, desenvolupaments i operacions TIC.

Un dels principals beneficis impulsats pels defensors ITIL dins la comunitat TIC és que proporciona un vocabulari comú, consistent en un glossari de termes perfectament definits i àmpliament acceptats.

A qui va dirigit?

Aquest curs està dirigit a directors d’informàtica, directors de departaments tecnològics, responsables del desenvolupament de software o projectes tecnològics, caps de projecte, analistes amb responsabilitat sobre projectes, i en general, a qualsevol persona que per necessitats professionals hagi de conèixer el funcionament d’aquesta eina.

Objectius

  • Identificar els principis i conceptes fonamentals de la Gestió de Serveis.
  • Entendre els beneficis que tenesn la implementació d'ITL a una organització.
  • Distingir els processos de la Gestió de Serveis i com s'estructuraran i integraran en el cicle de la vida del servei per l'entrega de serveis de qualitat.
  • Avaluar els factors que contribueixen a l'efectivitat i eficiència de cada progrés i del cicle de vida en general.
  • Identificar activitats i rols en el model de processos i com implementar-los de forma exitosa en una organització.

Requisits previs

Els assistents a aquest curs han de tenir alguna experiència en projectes de desenvolupament de Software i els coneixements bàsics de la gestió dels projectes.

Horaris

24 hores, els d ivendres tarda de 15:00 a 20:00 hores.

Preus

0€ (Subvencionat)

Metodologia

Aquest curs es presencial, actiu i participatiu. El docent introduirà els continguts utilitzant un ús del mètode demostratiu on, a més, tots els participants assimilaran els continguts mitjançant pràctiques d’aplicació real. La part teòrica en grup i les dinàmiques entre els alumnes faran que s’incentivi l’interès per continuar aprenent. Es fomentarà que l’alumne s’interessi per aconseguir un major aprenentatge visual i una formació.

Grups reduïts i alta per rigorós ordre d’inscripció.

És un curs de formació contínua subvencionat pel Consorci per la Formació Contínua de Catalunya i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Ceina · Av. Europa 7-9, 08700, Igualada, Barcelona · 938050094
contactar · mapa web · crèdits · avís legal i privacitat ·  RSS